Досъдебно производство е образувано вчера в РУ Дупница за притежание на наркотични вещества с цел разпространение. При осъществени процесуални действия полицаи са открили и иззели от имот в града 309.7 грама канабис и 188.95 грама амфетамин. Видът на наркотиците е установен с полеви наркотест. Помещесието в имота е ползвано от 18-годишен младеж. Задържан е с полицейска заповед, за случая е уведомен дежурен прокурор.

Бързо полицейско производство е образувано вчера в РУ Дупница за притежание на наркотично вещество. При извършена проверка в жилището на 17-годишен младеж е открита опаковка канабис, видът на наркотика е установен с полеви наркотест. 17-годишният е задържан с полицейска заповед, за случая е уведомен дежурен прокурор.

Бързо полицейско производство е образувано в РУ Дупница вчера за управление на МПС след употреба на наркотични вещества. Проверката на л.а. „Пежо“, управляван от 23-годишен местен жител, е извършена от служителите на ул. „Клокотница“ в града.Тестът е направен с техническо средство, което е реагирало на канабис и кокаин.За случая е уведомен дежурен прокурор.

Вчера дупнишки полицаи са задържали 38-годишен мъж от града за нарушаване на заповед за защита от домашно насилие. По случая е образувано бързо полицейско производство, уведомен е дежурен прокурор.