Снощи в РУ Дупница е задържан 37-годишен мъж за упражнено домашно насилие. Сигналът за инцидент е постъпил чрез тел.112 около 20.30 ч.По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Бързо полицейско производство е образувано в РУ Рила вчера за нарушаване на предписание за поставяне под карантина – 24-годишен мъж в с. Пастра е напуснал адреса, на който е трябвало да изпълни предписанието.

Бързо полицейско производство е образувано вчера в РУДупница за управление на МПС след употреба на алкохол – 38-годишен мъж от Сапарева баня е бил зад волана с 1.86 промила алкохол в издишания въздух, тестът е направен с техническо средство. Водачът е задържан с полицейска заповед в ареста на РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор. 16-годишен младеж е задържан вчера от кюстендилски полицаи за притежание на наркотично вещество – при проверка, извършена на ул. „Раковски“ в Кюстендил, от него са иззети 2 цигари канабис – видът на наркотика е установен с полеви наркотест.По случая е образувано бързо полицейско производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.