Навигация

Криминална хроника

От пресцентъра на МВР в Кюстендил съобщават:

 

Вчера в полицията в Кюстендил е заявена кражба на 50 литра вино от къща в с. Слокощица. След проведени оперативно издирвателни действия полицаите са установили извършителя на деянието – 44-годишен кюстендилец, задържан е с полицейска заповед за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в РУ Кюстендил е заявена кражба на 15 000 евро от къща в Кюстендил, проникването в имота е осъществено чрез взлом. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

През изминалата нощ 46-годишен водач на л.а. „Ланчия“ е самокатастрофирал в землището на с. Шишковци – преобърнал се е в канавка. Не е пострадал, тестът му за употреба на алкохол е отчел резултат 1.90 промила алкохол в издишания въздух. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, водачът е задържан с полицейска заповед за 24 ч., уведомен е дежурен прокурор.

 

 

Бързо полицейско производство е образувано вчера в РУ Кюстендил за управление на МПС след употреба на алкохол. При извършена проверка пътните полицаи установили, че 49-годишният водач е с 2.24 промила алкохол в издишания въздух. Тестът е направен с техническо средство, водачът е задържан с полицейска заповед за 24 ч. Уведомен е дежурен прокурор.

Вчера, малко преди 17.30 ч., е възникнало ПТП между л.а. „Хонда“, управляван от 23-годишен кюстендилец, и л.а. „“Сузуки“, управляван от 19-годишен мъж от с. Богослов. Пострадал е водачът на хондата, оказана му е помощ в кюстендилската болница, без опаснот за живота е.Пътният инцидент е възникнал на пътя Кюстендил-село Богослов. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

 

Снощи дупнишки полицаи са задържали 38-годишен мъж за взломяване на л.а. „Лексос“ и извършена кражба на монети от автомобила, който бил паркиран на ул. „Иван Вазов“. Сигналът за деянието е подаден в полицията в Дупница в 23.20 ч, 30 минути по-късно извършителят е установен в близост до местопрестъплението. Той е известен на полицията с разнообразие от противозаконни действия. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Вижте също ...

Търсене

Кюстендил Инфо - новинарски сайт, проект на Студио Видеограф