Навигация

Криминална хроника

От пресцентъра на МВР в Кюстендил съобщават:

 

4 пожара са гасили през изминалото денонощие екипи на РСПБЗН в Кюстендилска област. 2 от тях са нанесли щети.

Снощи, малко преди 19.00 ч, е възникнал пожар в л.а. „Ситроен“ в района на с. Бараково. Автомобилът е унищожен. Причина за пожара е техническа неизправност. Пожарът е угасен от РСПБЗН – Рила. Няма пострадали хора.

Вчера в района на местността „Черна нива“ на пътя Дупница – Кюстендил е възникнал пожар в товарен автомобил, причинен от късо съединение. Унищожен е двигателен отсек, спасена е останалата част от автомобила. Пожарът е угасен от РСПБЗН – Бобов дол, няма пострадали хора.

През изминалото денонощие екипи на РСПБЗН са гасили 3 пожара в Кюстендилска област, причинени поради небрежност. Горели са сухи треви, материално щети не са допуснати. Оказано е съдействие на 2 екипа на ЦСМП при обслужване на пациенти.

 

Вчера кюстендилски полицаи са установили и задържали 38-годишен мъж, обявен за общодържавно издирване заради влязла в сила ефективна присъда. Телеграмата за издирването му е на ГДНП от 16 февруари. Задържаният е предаден на издирващата го структура.

Снощи малко преди 20.00 ч.на ул. „Велико Търново“ в Дупница е била нападната 53-годишна жена от неизвестно лице, отнета й е дамска чанта с 500 лв. и документи. Жертвата на грабежа не е пострадала физически. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в РУ Кюстендил е заявена кражба на 75 м оградна мрежа от частен имот в местността „Белия камък“. Местопроизшествието е обслужено от дежурна полицейска група, по случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил.

4 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в областта през изминалото денонощие. 2 от тях са нанесли щети. В с. Слатино късо съединение е причинило пожар в къща, унищожени са 20 кв. м покривна конструкция, бяла, черна и компютърна техника. Няма пострадали хора. Противопожарният екип е спасил 180 кв.м покривна конструкция, 2 трактора и селскостопанска постройка.

През изминалата нощ екип на РСПБЗН – Кюстендил, е гасил пожар в л.а. „Фиат“. Автомобилът е бил паркиран на ул. „Н.Вапцаров“ в града. Изгорял е двигателен отсек, спасена е другата част от автомобила. Причините за възникването на пожара изяснява РУ Кюстендил.

Вижте също ...

Търсене

Кюстендил Инфо - новинарски сайт, проект на Студио Видеограф