Новоизбраните общински съветници и кметове тържествено положиха клетва по време на първото заседание на Общинския съвет в Бобов дол

Валери Радлев
снимка Областна администрация

На първото заседание на Общинския съвет в Бобов дол тринайсетте новоизбрани за общински съветници, кметът на общината Елза Величкова и кметовете на кметства положиха клетва. На първата сесия присъстваха и областният управител на Кюстендил Виктор Янев и главният секретар на администрацията Гергана Михайлова.

Заседанието започна тържествено с химна на Република България, след което областният управител поздрави новоизбраните съветници и кметове, пожелавайки им да работят всички заедно за благоденствието на жителите на община Бобов дол.

Удостоверенията на новите съветници и кметове връчи председателят на Общинска избирателна комисия – Бобов дол, който обяви и резултатите от проведените местни избори. Това е втори кметски мандат за Елза Величкова, трети за кмета на Големо село Васил Васев и първи за Милчо Михайлов в с. Мламолово.

Най-възрастния общински съветник - 65 годишният Валери Радлев води първото заседание на новозибрания Общински съвет Бобов дол.

 

първо заседание на Общински съвет Бобов дол - снимка Областна администрация