20-годишен водач на л.а. „Фолксваген“ е задържан вчера от кюстендилски полицаи за управление след употреба на наркотично вещество. Служителите извършили проверката в с. Раждавица. Тестът е направен с техническо средство, по случая е образувано бързо полицейско производство, уведомен е дежурен прокурор.

Снощи при ПТП в Дупница е пострадал 26-годишен водач на л.а. БМВ. Инцидентът е възникнал по ул. „Св. Иван Рилски“ в града. 18-годишен водач на л.а. „Фолксваген“ при движение с несъобразена скорост е загубил контрол над автомобила, навлязъл е в насрещната лента и се е ударил странично в движещия се насрещно автомобил БМВ. Водачът на беемвето е настанен с множество травми в дупнишка болница. Тестовете за употреба на алкохол на двамата водачи са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокупрор.

Вчера в РУ Дупница е подаден сигнал за намерено мъртво бездомно куче в с. Блажиево. По случая е образувано досъдебно производство.

Вчера екипи на РСПБЗН са гасили 1 пожар, причинен поради небрежност. Щети не са допуснати. Оказали са техническа помощ по постъпили 3 сигнала, обезопасен е участък след възникнало ПТП.