3000 къса цигари без български акцизен бандерол са открили и иззели вчера служители на ОДМВР – Кюстендил, от т.а. „Пежо“. Проверката е извършена от пътните полицаи в района на с. Невестино, автомобилът е управляван от 58-годишен софиянец.  В кабината на камиона са открити цигарите, които са от една търговска марка. По случая е образувано досъдебно производство, уведомена е прокуратурата.

Вчера в РУ Дупница е подаден сигнал за открит труп на 57-годишен мъж в жилището му в града. Местопроизшествието е обслужено от дежурна полицейска група и медицински екип. Трупът е закаран за аутопсия в кюстендилската болница, досъдебно производство е образувано по случая в РУ Дупница, уведомена е прокуратурата.

Вчера в РУ Кюстендил е заявена кражба на телевизор и 2 килима от къща в кв. „Изток“. Дежурна полицейска група е извършила оглед на място, образувано е досъдебно производство по случая, уведомен е дежурен прокурор.

2 пожара са гасили екипи на РСПБЗН – Дупница, вчера. Горели са отпадъци, причина за възникването им е небрежност. Щети не са допуснати.