Вчера при проведена специализирана операция дупнишки полицаи са установили и задържали 44-годишна жена от с. Самораново, която е била обявена за общодържавно издирване заради влязла в сила присъда. Жената е предадена на органите за охрана на съдебната власт за привеждане в сливенския затвор.

Вчера служители на РУ Дупница са установили собственик на коне, които безстопанствено са се разхождали по улиците на с. Ресилово. Това е причината за възникнало леко ПТП, при което водачът не е пострадал. Нанесени са щети на автомобила. Животното е починало. На 50-годишният собственик е съставен АУАН по Наредбата за обществения ред на Община Дупница.

Вчера в РУ Дупница е заявена кражба на 2 соларни панела, които били монтирани на метални конструкции в близост до Дупница на мостово съоръжение на АМ „Струма“. По случая е образувано досъдебно производство.

В РУ Кюстендил е заявено повреждане на л.а. „Тойота“, който е бил на паркинг в кв. „Запад“; в кв. „Изток са повредени входните врати на 2 къщи. Местопроизшествията са обслужени от дежурна полицейска група, започнати са досъдебни производства по случаите. Уведомен е дежурен прокурор.