В края на миналата седмица на ГП Е 79 е възникнало ПТП между л.а. „Хонда“ и мотоциклет „Ямаха“ – водачът на лекия автомобил е отнел предимство на мотоциклетиста и е последвал челен удар. 26-годишният водач на лекия автомобил е закаран за лечение в благоевградската болница, със счупена ръка е, на двамата водачи са направени проби за употреба на алкохол, резултатите са отрицателни. По случая е започнато следствено дело, уведомен е дежурен прокурор.Произшествието е обслужено от екип на РУ Рила.

В края на миналата седмица е възникнало ПТП между л.а. „Хонда“ и л.а. „Киа“, водачите влезли в саморазправа, пострадал е водачът на киата, закаран е в кюстендилската болница, водачът на хондата е задържан за 24 ч. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

В края на миналата седмица е започнато бързо полицейско производство в РУ Кюстендил за управление на МПС след употреба на алкохол.Водачът на л.а. „Рено“ Е ПРОВЕРЕН В РАЙОНА НА с. Неделкова Гращица, дрегерът е отчел резултат 1.95 промила.

В края на миналата седмица служители на РУ Дупница са задържали 27-годишен мъж за извършена кражба на 150 лв.от 65-годишен мъж. По случая е започнато бързо полицейско производство, уведомен е дежурен прокурор.