На тържествено събрание в ОДМВР - Кюстендил, директорът ст. комисар Г. Ванев обяви, че със заповед на министър Демерджиев са наградени 7 служители с парични награди за постигнати трайни резултати в работата им, а със своя заповед награждава 8 служители на МВР от Кюстендилска област. Той поздрави колегите си с думите: 

       Уважаеми колеги, 

 В навечерието на Рождество ви благодаря за усилията и отдадеността да работите в полза на обществото, за активното противодействие на престъпността и осигуряването на добър обществен ред, за качественото административно обслужване на гражданите от Кюстендилска област, за постигнатите добри резултати по всички направления.

Благодаря ви за човешката съпричастност към нуждаещите се от помощ и  подкрепа, които  оказвате както на колеги и семействата им от ОДМВР, така и на колеги от страната и съграждани от областта. 

Уважаеми колеги, бъдете здрави, бъдете силни и все така отдадени на службата в интерес на обществото!

Желая здраве и спокойствие и  на вашите семейства и близки, благодаря им за разбирането, че службата в интерес на обществото в работно време не се побира.Светли Празници! Успешна Нова година!