43-годишен мъж от с. Скриняно е установен от дупнишки полицаи да осъществява търговия с дрехи от различни търговски марки, без да притежава съгласието на притежателя на правата. Той е осъществявал дейността си в двор на къща в Дупница, където е бил обособен търговския обект. Досъдебно производство е образувано по случая в РУ Дупница, уведомена е прокуратурата.

Дупнишки полицаи са установили извършителка на кражба на мобилен телефон. 36-годишната жена е извършила деянието на ул. „Орлинска“ в града, телефонът е иззет от нея. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомена е прокуратурата. 

Вчера в РУ Дупница е заявена кражба на 250 л дизелово гориво от товарен автомобил, паркиран на ТИР паркинг на АМ „Струма“, местопроизшествието е обслужено от дежурна полицейска група. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомена е прокуратурата.

Вчера екип на РСПБДЗН –Кюстендил, е оказал техническа помощ на ЦСМП, за да обслужат пациент в с. Жиленци; екип на РСПЗН – Дупница, е гасил пожар, причинен поради небрежност, щети не са допуснати.