Бързо полицейско производство е образувано вчера в РУ Дупница за нарушаване на изборното законодателство. След постъпил сигнал от жител на Дупница, че са му предложени пари, за да упражни правото си на глас в полза на конкретен кандидат за общински съветник, са предприети незабавни действия. Задържан е с полицейска заповед 35-годишен мъж. Случаят е докладван на прокуратурата, действията по изясняване на фактите продължават под надзора на прокурор.

Бързо полицейско производство е образувано вчера в РУ Дупница за управление на нерегистрирано МПС.27-годишен мъж е управлявал л.а. „Рено“, проверката е извършена на ул. „Отец Полихрони“ в града. Случаят е докладван на прокуратурата.

Вчера, около 19.00 ч, е постъпил сигнал в ОДМВР – Кюстендил, за самопрострелял се мъж в района на язовир „Дренов дол“.  На място е установен 36-годишен мъж от Самоков,  прострелял се е  в областта на корема със законно притежаван пистолет. Закаран е в столична болница за лечение, с опасност за живота е. По случая е образувано досъдебно производство, уведомена е прокуратурата.

Снощи около 20.00 ч е възникнало ПТП на АМ „Струма“ между л.а. „Тойота“, управляван от 23-годишна водачка, и л.а. „Форд“, управляван от 27-годишна водачка. Пострадала е водачката на форда, със счупена ръка е. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Рила, уведомена е прокуратурата.