3 бързи полицейски производства са започнати вчера срещу водачи на МПС – в РУ Кюстендил е срещу 17-годишен неправоспособен водач на мотопед без регистрационни табели; в РУ Дупница – срещу водач на л.а. „Сеат“ за управление след употреба на алкохол, резултатът на 37-годишния водач е 4.27 промила алкохол в издишания въздух, проверката е извършена на ул. „Свети Георги“ в града; в РУ Рила бързото полицейско производство е срещу водач на мотоциклет за управление с регистрационни табели, които не са издадени по законовия ред.

Вчера в с. Слатино е пострадал при ПТП 86-годишен пешеходец, той е бил блъснат от л.а. „Фолксваген“ при маневра на заден ход. Инцидентът е възникнал в центъра на селото, пешеходецът е получил здравна помощ от ЦСМП – Дупница, без опасност за живота е. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Дупница.

Вчера екип на РСПБЗН – Бобов дол, е гасил пожар в къща в с. Паничарево. Изгорели са покривна конструкция 50 кв. м и ламперия. Пожарът е причинен от късо съединение. Спасена е къщата, няма пострадали хора.