През изминалия уикенд се състоя Планинско "Осогово" 2020 г. В него участие взеха 41 пилота, от които 4ма дрифт пилоти. Александър Язов, Стефан Зашев, Виктор Атанасов и кюстендилецът Владислав Христов се погрижиха за дрифт емоциите през двата дни.

В състезанието участваха 7 пилота от град Кюстендил, който бе домакин на събитието. Личен рекорд по 5 километровото трасе записа Ясен Николов от "АСК Диамо" с време 3:00:810 с автомобил Хонда Сивик. Той не успя да вземе купа сред деветимата пилоти в неговия клас., нареди се на 4то място в клас HC4 и стана 9ти от 35ма в генералното класиране.

Дебютен старт в Планинско "Осогово" 2020 г. направи Георги Панев от Кюстендил. Той се класира на 3то място в неговия клас. На 2ро място в същия клас е Васил Тодоров - Зендер.

joomplu:2146

За Марин Ледеров състезанието протече с доста проблеми през двата дни. В събота екипа му успяха да оправят автомобила за да стартира на следващия ден, но за жалост на първия манш в Неделя претърпя инцидент. Колата се счупи и за него състезанието приключи на метри от финала.

Победител в генералното класиране на Планинско "Осогово" 2020г. е Мирослав Ангелов с автомобил Шкода Фабия R5. На 2ро място се класира Александър Бурдин с БМВ М3, а 3то място зае Ивелин Чапанов с Рено Клио.

Уиекенда мина с хубаво време, добри емоции и запомнящи се моменти. Въпреки обстановката в страната имаше многобройна публика. Организатори на събитието за Поредна година бяха Диамо рейсинг от гр. Благоевград. Снимки:

Адриана Ардалска ( ArdalskaPhoto )

{joomplucat:72 limit=18|columns=3}