47-годишен мъж е задържан вчера от кюстендилски полица, преди да напусне къща, от която е откраднал макара с електрически проводник – около 30 м. Бързо полицейско производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в полицията в Кюстендил е получен сигнал за мотоциклетист, който се придвижва рисково. Предприети са незабавни действия, водачът на мотоциклета – 28-годишен, е неправоспособен, а мотоциклетът не е регистриран. Бързо полицейско производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера дупнишки полицаи са установили 28-годишна жена да управлява л.а. КИА след употреба на наркотично вещество. Проверката е извършена на ул. „Дора Габе“ в Дупница, тестът е направен с техническо средство. Водачката е задържана с полицейска заповед. Бързо полицейско производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера екип на РСПБЗН – Дупница, е гасил пожар в къща – запалила се е газова бутилка, причината е нарушена технология при ползването. Щети не са допуснати няма пострадали хора.