Вчера е подаден сигнал в РУ Кюстендил за извършена кражба от паркиран в кв. „Изток“ л.а. „Мерцедес“, отнет е чувал с почистващи препарати и носни кърпи. Служителите предприели незабавни действия и извършителят е задържан – 43-годишен жител на квартала. Бързо полицейско производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в жк „Дупница“ в Дупница е извършена кражба на озвучителна система и принадлежности за нея от л.а. „Мазда“. Автомобилът е бил на паркинг пред блока на собственика, кражбата е осъществена црез взломяване на стъкло на задна врата.Дежурна полицейска група е извършила оглед на място. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера 36-годишен водач на л.а „Фолксваген“ е отнел предимство на насрещно движещ мотоциклет, управляван от 66-годишен водач, и е причинил ПТП. Инцидентът е възникнал на ул. „Саморанска“, пострадал е мотоциклетистът. Настанен е в дупнишка болница с 3 счупени ребра. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.