19-годишен младеж е задържан вчера от кюстендилски полицаи за притежание на наркотично вещество. Проверката е извършена на ул. „Янтра“ в града, от младия мъж е иззета сгъвка с зерлено-кафява маса, която при направения полеви наркотест е реагирала на МDMA. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера 19-годишна водачка на л.а. БМВ е отнела предимство на кръстовището, образувано от ул. „Хан Аспарух“ и ул. „Стр. Войвода“ в Дупница, на л.а. „Ауди“ и е предизвикала ПТП. Пострадал е водачът на аудито – 26-годишен мъж, и на 17-годишна пътничка. Пострадалите са настанени в дупнишка болница с комоцио. Тестовете за употреба на алкохол на двамата водачи са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера при произшествие в землището на с. Джерман е пострадал 33-годишен пътник в МПС УАЗ, управляван от 45-годишен водач. Пострадалият е закаран в дупнишка болница с фрактури. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера екип на РСПБЗН – Дупница е гасил пожар в частен имот в града, пожарът е причинен поради небрежно боравене с открит огън, унищожена е входна врата, няма пострадали хора.