В края на миналата седмица е поразен тотопункт в Кюстендил – направен е опит за проникване в помещението, липси не са установени при извършения оглед на място и в присъствието на МОЛ. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

През изминалата нощ са горели 2 леки автомобила в с. Бадин. Обгорели са предните им части. Пожарът е угасен от екип на РСПБЗН Дупница. При последвалия оглед е установено, че пожарът е причинен умишлено. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

В края на миналата седмица в РУ Дупница е заявено повреждане на чужда собственост – счупен е стъклопакет на къща, повредени кабели на ел. захранването и кабелния оператор. По случая е започнато досъдебно производство.

Вчера 22-годишен дупничанин при скандал с негов познат му е нанесъл удари с ножица по главата, пострадалият е 37-годишен, оказана му е медицинса помощ в здравно заведение в Дупница. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.