Бързо полицейско производство е започнато вчера в РУ Дупница за притежание на наркотични вещества. Служители на РУ Дупница са спрели за проверка л.а. «Мазда»е на ГП Е 79, от един от пътниците в автомобила са иззети 2 опаковки канабис. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. 21-годишният мъж, който е от столицата, е задържан с полицейска заповед за 24 часа. Уведомен е дежурен прокурор.

Служители на РУ Кюстендил са установили извършител на кражба на готварска печка. От 43-годишният мъж е иззета печката, която е открадната от дома на негов съсед в кв. Изток. фРаботата по образуваното досъдебно производство в РУ Кюстендил продължава, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в близост до жк «Бистрица» в Дупница е открит трупът на 59-годишен жител на града. При извършения оглед на място от дежурна полицейска група следи от насилие не са установени. Трупът е закаран за аутопсия в кюстендилската болница, започнато е досъдебно производство в РУ Дупница по случая. Уведомен е дежурен прокурор.