37-годишен мъж са задържали вчера кюстендилски полицаи за притежание на наркотично вещество. От него е иззета опаковка амфетамин. Проверката е извършена на ул. „Христо Ботев“ в града. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Четирима притежатели на наркотични вещества са задържани вчера от служители на РУ Дупница. Те са на възраст от 15 до 29 години, от тях са иззети 11 опаковки с канабис и амфетамин. Видът на наркотичните вещества е установен чрез полеви наркотест. По случаите са започнати досъдебни производства, уведомен е дежурен прокурор.

Бързо полицейско производство е започнато вчера в РУ Дупница срещу 25-годишен водач на л.а. БМВ, той е управлявал след употреба на наркотично вещество. Тестът е направен с техническо средство, проверката е извършена на ул. „Цар Освободител“ в Дупница.

Вчера в РУ Дупница е заявено унищожаване на 317 плодни дръвчета в частен имот в гр. Бобошево. По данни на собственика щетата е нанесена за времето от 20 до 26 февруари. Местопроизшествието е обслужено от дежурна полицейска група, започнато е досъдебно производство по случая.