Амфетамин и канабис са открили и иззели дупнишки полицаи при извършени процесуално-следствени действия в 2 жлища в Дупница и с. Самораново. Жилищата са обитавани от двама мъже – на 25 и 26 години. Количеството на амфетамина е 75 грама, на канабиса – 42 грама. Видът на наркотичните вещества е установен с полеви наркотест. Наркотичните вещества са открити при проведена специализирана операция за противодействие на престъпленията, свързани с наркотици. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Водач на л.а. „Рено“ е установен от дупнишки пътни полицаи да управлява след употреба на наркотични вещества. Проверката е извършена на АМ „Струма“ снощи. Тестът на водача, който е 21-годишен мъж от с. Копривлен, е направен с техническо средство.Бързо полицейско производство е започнато по случая в РУ Дупница.

Вчера в РУ Дупница е заявено счупване на предно панорамно стъкло на л.а „Фолксваген“ , паркиран пред дома на собственика в с. Блажиево. Досъдебно производство е започнато по случая.

Вчера в РУ Кюстендил е постъпил сигнал за отрязано иглолистно дърво в кв. „Бузлуджа“ в града. Дървото е собственост на Общината. По случая е започнато досъдебно производство.