Танцова формация „Партньори“ усилено подготвя и ще представи своя нов театрално-танцов спектакъл „Носталгия“ на 30 септември /събота/ от 19 часа в Общински драматичен театър Кюстендил. 

Продукцията е част от дейностите на проект „Ръка за ръка с нашите деца“, с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура” по програма „Любителско творчество ‘22". 

Творческият екип на „Партньори“ и ангажираните специалисти ще потопят публиката в един вълнуващ любовен сюжет, където зрителите ще станат свидетели на силна любов, изправена пред трудности и препятствия. Всичко това, представено с танците на Танцова формация „Партньори“, вокалните изпълнения на Елеонора Божанова и Веселина Сиракова, както и музикалните изпълнения на Венислав Иванов – гайда и Светлин Облачки – тъпан. С голямо вълнение спектакъла очакват и най-малките танцьори на формацията, за които това ще бъде дебютно представяне.

Ако сте любопитни да видите този вълнуващ спектакъл, включващ изпълнители на възраст от 1 до 65+ години, ако се чудите как са успели хореографът Тони Кенов, сценографът Евгени Серафимов и режисьорът Лозен Йорданов да се справят с това предизвикателство, ако искате да се замислите за продадените мечти и цената, която плащаме за това, заповядайте в събота в 19 часа в Общински Драматичен театър Кюстендил.