Изнесени приемни за жители на общините Бобошево, Кочериново, Рила, Дупница, Сапарева баня и Невестино ще проведат областният управител инж. Александър Пандурски и неговите заместници Йордан Гогев и инж. Георги Илинов.

Приемните с жители на Рила, Кочериново и Бобошево ще се проведат на 8 юни /вторник/.

Областният управител инж. Александър Пандурски ще проведе приемна в град Кочериново, от 14:00 ч. до 16:00 ч., в Заседателната зала на Общината. Зам. областният управител инж. Георги Илинов ще се срещне с жителите на град Рила, от 11:00 ч. до 13:00 ч., в залата на Община Рила. Другият заместник, Йордан Гогев, ще има изнесена приемна в град Бобошево, от 11:00 ч. до 13:00 ч., в малката зала на НЧ „Лоза 1870“.

Приемният ден с жители на Дупница, Сапарева баня и Невестино ще се проведе на 10 юни /четвъртък/.

Приемното време във всяко населено място ще бъде от 11:00 ч. до 13:00 ч. Областният управител Александър Пандурски ще проведе приемна в град Дупница /в Заседателната зала на партера в сградата на Община Дупница/. Зам. областният управител инж. Георги Илинов ще се срещне с жители на град Сапарева баня, а мястото е: малкият салон на НЧ „Просветен лъч 1905“. Заместник областният управител Йордан Гогев ще има изнесена приемна в Невестино, с място: залата на Общински съвет.

След всяка приемна, инж. Александър Пандурски и неговите заместници ще проведат срещи и с кметовете на съответните общини.