23-годишен водач на л.а. „Фиат“ е задържан  вчера от дупнишки полицаи. Той е управлявал автомобила след употреба на алкохол. Дрегерът е отчел резултат 1.70 промила алкохол в издишания въздух. Бързо полицейско производство е образувано по случая в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера служители на Полицейския участък в кюстендилския квартал „Изток“ са задържали непълнолетно момиче от Дупница за притежание на наркотично вещество. От нея е иззета опаковка с кафяво прахообразно вещество, реагиращо на ХТС MDMI.  Момичето е установено по време на провеждаща се операция за противодействие на престъпленията, свързани с наркотици. Бързо полицейско производство е образувано по случая в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Бързо полицейско производство е образувано вчера в РУ Кюстендил за упражнено домашно насилие – 35-годишен мъж от с. Ябълково е отправял закани към баща си.  За случая е уведомен дежурен прокурор.

Досъдебно производство е образувано вчера в РУ Дупница за неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа – присъединяването е осъществено посредством проводник от ел. стълб към жилищна постройка в с. Кременик. За случая е уведомен дежурен прокурор.