Бързо полицейско производство за управление на нерегистрирано ППС от неправоспособен водач е образувано в РУ Кюстендил вчера. 13-годишният водач на АТВ е установен вчера в кюстендилския квартал „Изток“. За случая е уведомен дежурен прокурор.

Кражба на множество вещи от къща в Кюстендил е заявена вчера в полицията в града. По данни на собственика деянието е извършено за времето от м.ноември 2023 г до вчера. Отнети са телевизор, микровълнова печка, инструменти, озвучителна уредба, бензинов трион и др. Дежурна полицейска група е извършила оглед на място, проникването е осъществено чрез взломяване на дограма. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.

Кафе-машина е открадната от обект в района на с. Усойка, по данни на заявителя кражбата е извършена за времето от 17.30 ч на 6.2.24 г. до 1.00 ч на 7.2.24. Местопроизшествието е обслужено от дежурна полицейска група, проникването в имота е осъществено чрез взлом. Досъдебно производство е образувано по случая в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в полицията в Дупница 36-годишен мъж е заявил, че на ул. „Бузлуджа“ в града е бил нападнат от двама неизвестни, нанесли са му побой и са му отнели 250 лв. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.