Сигнал за противозаконно отнето МПС – л.а. „Рено Меган“ , по постъпил вчера около 11.00 ч в полицията в Кюстендил. При предприетите незабавни оперативно издирвателни действия автомобилът е открит изоставен при Земеделския пазар в Кюстендил. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Сигнал за намерен труп на мъж в землището на Горско стопанство „Рилски манастир“ е подаден вчера в РУ Рила. Дежурна полицейска група е извършила оглед на място, установени са охлузни наранявания по краката, трупът е закаран за аутопсия в кюстендилската болница. Установена е самоличността му – 62-годишен е.По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера кюстендилски полицаи са установили и задържали 47-годишен мъж от с. Слокощица, обявен за издирване поради влязла в сила осъдителна присъда, предаден е на охранителната структура за привеждането му в затвора за изтърпяване на наказанието.

Вчера е постъпил сигнал в РУ Кюстендил за извършена кражба на 10 куб. м дърва за огрев от двора на търговски обект в с. Пастух. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.