Вчера кюстендилски полицаи са задържали двама мъже /баща и син/ за притежание на наркотично вещество и боеприпаси. Служителите извършили проверка на младия мъж/23 г./ в складова база в града, от него е иззет пакет с канабис. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. При последвалите процесуално-следствени действия в жилището им в Кюстендил и къщата им в с. Друмохар са открити и иззети над 700 патрона от различен калибър, 12 капсулдетонатора, 2 ловни пушки /законно притежавани/, съхранявани извън метална каса, и 100 патрона в металната каса. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в РУ Дупница е заявена кражба на 4180 лв. от къща в с. Сапарево, дежурна полицейска група е извършила оглед на място. По случая е образувано досъдебно производство.

Вчера пътни полицаи са установили в гр. Сапарева баня 31-годишен водач на л.а. „Ауди“ да управлява автомобила си с регистрационни табели, издадени за друго МПС. По случая е образувано досъдбно производство в РУ Дупница.