20-годишен мъж от с. Мламолово е задържан вчера от служители на РУ Бобов дол. Той е повредил чужда собственост/повредил е стъклопакет на фирмен обект в селото/. По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

59-годишен мотоциклетист е пострадал при ПТП вчера в гр. Кочериново. Той е бил сам участник в движението, пътният инцидент е възникнал на ул. „Н.Вапцаров“ в града. На пострадалия е оказана медицинска помощ в Спешния център в Благоевград. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Рила, уведомен е дежурен прокурор.

4 пожара са гасили през изминалото денонощие екипи на районните служби ПБЗН в Кюстендилско. 2 от пожарите са нанесли щети. Техническа неизправност е причинила запалване в л.а. Пежо в кв. „Чавдар Войвода“ в Дупница. Изгорели са двигателен отсек, арматурно табло. Екипът на РСПБЗН -–Дупница, угасил пожара, е спасил останалата част от автомобила.

Снощи в Дупница на ул. „Руен“ е възникнал пожар в л.а. БМВ, унищожен е двигателен отсек, спасена е останалата част от автомобила. Причините за възникването на пожара изяснява РУ Дупница.