25-годишен мъж с опаковка хероин са задържали в края на миналата седмица кюстендилски полицаи. Проверката извършили на улица в кв. „Изток“. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера служители на РУ Кюстендил са задържали 46-годишен мъж от с. Раненци. Той се разхождал призори с ловна пушка, притеснявал работещите в заведение в с. Гърляно, на местопроизшествието пристигнал автопатрул на РДГП, отнели му пушката, повикани са и служители на РУ Кюстендил. 46-годишният мъж се държал неадекватно, отправял заплахи към униформените служители. Законно притежаваното от него оръжие е иззето. По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

В края на миналата седмица е подаден сигнал за счупено стъкло на входна врата на къща в кв. „Изток“, местопроизшествието е посетено от полицейски екип, установено е, че счупването е резултат от междусъседски конфликт, установен е извършителят на повреждането – 34-годишният е задържан. Започнато е досъдебно производство по случая в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

В края на миналата седмица в РУ Кюстендил е заявено повреждане на чужда собственост –срязани са гумите на 2 автомобила, които са били на паркинг в кв. „Запад“ в града. Започнати са досъдебни производства по случаите, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера 22-годишна водачка на л.а. БМВ е причинила ПТП в Кюстендил, при което са нанесени материални щети на 4 автомобила. Движейки се по ул. „Петър Ников“ е предприела маневра изпреварване и е ударила движещия се пред нея л.а. БМВ, а после и паркираните наблизо леки автомобили „Хонда“, „Мерцедес“, „Опел“. Местопроизшествието е обслужено от дежурна полицейска група. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.