Вчера кюстендилски полицаи са установили извършителката на кражба на килим и 2 пътеки от двор на къща в кв. „Изток“ в града. Вещите са иззети от нея с протокол за доброволно предаване. Жената е 39-годишна, известна е на полицията с противозаконни деяния. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

4 момчета на възраст от 22 до 27 години са извършителите на кражба на 80 литра нафта от автокъща в Кюстендил. Установени са вчера, 2 туби с нафта са иззети от тях с протокол за доброволно педаване. Кражбата извършили на 8 януари. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера18-годишен младеж е откраднал портфейл с лични документи и 130 лв. от шкафче във фитнес зала в Кюстендил, установен е след подаването на сигнала в полицията. От него са иззети откраднатите вещи и парите. Полицаите са го установили в близост до залата. По случая е започнато бързо полицейско производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера дупнишки полицаи са задържали 30-годишен мъж за притежание на наркотични вещества. При извършената проверка от него са иззети 221.91 грама марихуана. Видът на наркотичното вещество е установен с полеви наркотест. Той ще остане 24 часа в полицейския арест. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в РУ Дупница са заявени 2 извършени престъпления – кражба на монети от улична кафемашина и счупени стъкла на л.а. „Рено“. Местопроизшествията са обслужени от дежурна полицейска група, започнати са досъдебни производства.