Снощи около 21.00 ч е възникнало ПТП на ул.“Гюешевско шосе“ в Кюстендил. Таксиметров автомобил ДЕО, управляван от 67-годишен водач, се е ударил в лек автомобил „Хонда“, управляван от 19-годишен водач. Пострадал е водачът на таксиметровия автомобил, настанен е в кюстендилската болница с мозъчен кръвоизлив. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в служители на РУ Дупница при извършена проверка в жилище на 80-годишен в града са открили и иззели 409 грама нарязан тютюн без български акцизен бандерол. По случая е започнато досъдебно производство за престъпление против данъчната система. Уведомен е дежурен прокурор.

Снощи екип на РСПБЗН – Кюстендил, е гасил пожар в къща в с. Смоличано, община Невестино. Къщата е изгоряла, пожарът е причинен поради небрежно боравене с открит огън, няма пострадали хора.

Снощи екип на РСПБЗН – Дупница, е гасил пожар в къща, причинен от строителна неизправност в комин. Няма пострадали хора, не са нанесени материални щети.