53-годишен мъж е задържан вчера в ареста на РУ Кюстендил за убийството на 32-годишна кюстендилка. Той е направил самопризнания, съобщил, е че е извършил деянието на 13 май. После е укрил трупа в мазето на къщата си. При последвалите процесуално-следствени действия е намерен трупът на 32-годишната жена в напреднала фаза на разложение. Жертвата е била обявена за общодържавно издирване на 23 май. Трупът е закаран за аутопсия в кюстендилската болница. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил, работата продължава под прякото наблюдение на прокурор от Окръжна прокуратура.

Вчера бобовдолски полицаи са задържали 22-годишен дупничанин за извършена кражба на портфейл с документи и дебитна карта от фирмен офис. 22-годишният мъж се възползвал от ПИН кода, който бил също в портфейла, и изтеглил сумата от 390 лв. 22-годишният мъж ще остане 24 часа в полицейския арест на РУ Бобовдол, работата по случая продължава, изяснява се съпричастност на задържания и към други противозаконни деяния.

Вчера в РУ Дупница е подаден сигнал, че 44-годишен мъж е бил нападнат от неизвестно лице в Сапарева баня, нанесен му е побой с метална тръба, счупена му е ръка. По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в РУ Дупница е заявена кражба на чанта с пари, документи и мобилни телефони от л.а. „Ауди“. Автомобилът е бил паркиран пред автокъща в града и незаключен. По случая е започнато досъдебно производство. Уведомен е дежурен прокурор.