В деня, в който по традиция боядисваме великденски яйца, Танцова формация „Партньори“ изпъстри центъра на Кюстендил и парка пред Художествена галерия „Владимир Димитров – Майстора“, като поднесе много емоции и настроение за гражданите и гостите на града.

Повод бе заснемането на нов видео-клип на талантливата кюстендилска певица Елеонора Божанова. Щастливи сме, че продължаваме това прекрасно сътрудничество, което вече е едно топло приятелство, но още по-щастливи сме, че днес, в тази продукция, се включиха нашите прекрасни малки танцьори! 

Вече няколко месеца към Формацията функционира детска танцова група, под ръководството на младия ни хореограф Тони Кенов. Групата е сформирана и се развива с подкрепата на Национален фонд Култура, в рамките на проект „Ръка за ръка с нашите деца“ по програма за подкрепа на любителското творчество. Днес малчуганите за първи път се изявиха пред публика, като се справиха перфектно с актьорската и танцова задача! Най-вълнуващото е да виждаме мечтите и целите си сбъднати. Днес родители и деца участваха ръка за ръка! Сигурен знак, че българския фолклор и традиции ще пребъдат!

Ръководството на Сдружение „Партньори – Кюстендил“ благодари на Ели Божанова за поканата и доверието, на екипа на телевизия Родина за професионализма, на родителите за подкрепата и всеотдайността, на хореографа ни Тони Кенов за обичта и ентусиазма и на всички малки и големи танцьори, които с много настроение и веселие подготвиха и заснеха този проект!