Сдружение “Гражданска мрежа- Кюстендил” обявява онлайн конкурс: „За по-чиста природа“ /за снимка и колаж/

Целта на конкурса е да насочи вниманието на младите хора по отношение на екологията и да допринесе за формиране на поведение, екологична култура и социална отговорност.

Снимките и/или колажите трябва да отразяват и представят гледната точка и позиция на младите хора по отношение на климатичните промени, замърсяването на въздуха, увеличаващите се емисии на въглероден двуокис, изсичането на гори, ерозията на обработваемите земи, намаляването на природните ресурси, изчезването на биологични видове и т.н.

Във фотоконкурса могат да участват младежи на възраст от 15 до 29 години от област Кюстендил.

Всеки участник може да изпрати до 3 броя цифрови изображения във формат .jpg или .jpeg, не по-големи от 5MB, заснети с фотоапарат или смартфон.

Фотосите можете да изпратите на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Творбите трябва да съдържат информация за автора – три имена, възраст, учебно заведение или друга институция, адрес, телефон, e-mail.

Краен срок: 22 юли 2022 г.

Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на 25 юли 2022 г. на сайта на Сдружението

Официалното награждаване на победителите - 26 юли 2022 г., 11:00 ч.

Участващите в конкурса творби ще бъдат подредени в изложба в читалище „Братство 1869” гр. Кюстендил.

Авторите на наградените творби ще получат диплом и предметни награди.

Конкурсът се организира в рамките на проект Еколидери за по-зелен Кюстендил, Договор № 25-00-16/30.03.2022, Национална програма за младежта 2021-2025, Министерство на младежта и спорта.