Навигация

 

Районен съд Кюстендил, под председателството на съдия Светослав Петров одобри споразумение и наложи наказание „Пробация“ за срок от 6 месеца на кюстендилец, държал се грубо и арогантно в Спешното отделение на МБАЛ „Д- р Никола Василиев“ в Кюстендил, като нанесъл шамар по лицето на медицинска сестра.

Обвиняемият С. Живков / на 35 г., неосъждан / се призна за виновен в това, че на 06.11.2020 година, в Спешно отделение на кюстендилската болница е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото – нахлул с викове в отделението, ругаел, буйствал, викал, псувал, държал се грубо и арогантно, нанесъл шамар по лицето на медицинска сестра, при изпълнение на службата й, като деянието по своето съдържание се отличава с изключителен цинизъм и дързост – престъпление по чл. 325, ал.2, във вр. с ал.1 от НК.

Обвиняемият е осъществил престъпното деяние под форма на вина- пряк умисъл. Той ще изтърпи наказание „Пробация“, изразяваща се в следните пробационни мерки: „задължителна регистрация по настоящ адрес“ за срок от 6 месеца, с периодичност 2 пъти седмично и „задължителни периодични срещи с пробационен служител“ за срок от 6 месеца.

Определението на РС – Кюстендил е окончателно и не подлежи на обжалване.

Вижте също ...

Търсене

Кюстендил Инфо - новинарски сайт, проект на Студио Видеограф