"Бъдещето през обектива", така в Кюстендил озаглавиха фотоконкурс, за който дигитални снимки могат да се изпращат до 20 Септември 2016 г. на електоронната поща на Областен Информационен Център Кюстендил - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

"Идеята е тези, които желаят да участват да заснемат събитие или обект в различни сфери, места или дейсности, към които да се насочат повече европейски средства, тоест сферите където те смятат, че трябва да се инвестират повече средства. Дали сме доста широк обхват на темите за заснемане" каза Любомира Велинова.

Зад обектива може да се всеки, стига да е навършил 16 години, обясни управителя на ОИЦ Кюстендил - Любомира Велинова. Всички участници ще получат поощрителни награди, а за автора на най-добрата снимка е осигурен таблет.

"На 21 Септември 2016 г. ще качим всички изпратени фотографии на страницата на ОИЦ Кюстендил във Фейсбук, където ще бъде и първият етап от гласуването. Десетте снимки, които получат най-много харесвания ще бъдат предоставени на жури, което да определи победител." оябсни още Любомира Велинова от ОИЦ Кюстендил.

Към подобен вид конкурси определено има интерес. Факт е, че от Областен Информационен Център Кюстендил организират втори пореден, но този път на различна тематика.

 

фотоконкурс Кюстендил