Извършителите на грабеж от жена в кюстендилския квартал „Изток“ са установени и задържани вчера от служители на РУ Кюстендил. Двамата мъже, които са на 51 и 42 години, са установени в центъра на града. Ден по-рано чрез прилагане на сила те са отнели златни обеци от тяхна съкварталка, били са с качулки на главите. Отнетите златни обеци са иззети. Работата по образуваното досъдебно производство продължава под надзора на прокурор.

Вчера дупнишки полицаи са установили младежът, който е повредил монетник на автомивка в Дупница.Той е 18-годишен, от с. Ресилово е. Работата по случая продължава РУ Дупница, изяснява се съпричастност на младежа и към други противозаконни деяния.

Вчера пътни полицаи от Дупница са установили 43-годишен водач на л.а. „Рено“ да управлява след употреба на алкохол. Тестът с дрегер е отчел резултат 1.32 промила. Водачът е задържан с полицейска заповед, бързо полицейско производство е образувано по случая, уведомена е прокуратурата.

27-годишен кюстендилец е задържан вчера с полицейска заповед за отправени заплахи към служители на банкова институция в града. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомена е прокуратурата.

Кражба на телевизор и тонколона  от къща в Кюстендил е заявена вчера в РУ Кюстендил. Извършен е оглед на място, проникването е осъществено чрез взлом. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомена е прокуратурата.