Вчера 40-годишен мъж е установен в търговски обект в момент на извършване на кражба – бутилка уиски. Охранителите сигнализирали полицията. Извършителят на деянието е задържан с полицейска заповед в ареста на РУ Кюстендил, образувано е бързо полицейско производство по случая, уведомена е прокуратурата.

Вчера е открит труп/в напреднал стадий на разложение/ на мъж в жилище в Кюстендил. Апартаментът е собственост на 49-годишен местен жител. Трупът е закаран за аутопсия в кюстендилската болница, образувано е досъдебно производство по случая, уведомена е прокуратурата.

Вчера в РУ Кюстендил е заявена кражба на инструменти от гараж в с. Шишковци, Досъдебно производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в РУ Дупница е заявена кражба на трактор от имот в землището на Бобошево, досъдебно производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.

43-годишен дупничанин е бил установен и задържан вчера от дупнишки полицаи, бил е обявен за издирване, издадена е европейска заповед за арест и екстрадиция в Р Италия. Уведомена е издирващата го структура – ДМОС, МВР.