Дупнишки полицаи при извършена проверка на 30-годишен мъж са открили и иззели от него опаковка с канабис. Видът на наркотичното вещество е установен с полеви наркотест. Притежателят на наркотика е задържан с полицейска заповед за 24 часа. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Дупница. Уведомен е дежурен прокурор.

Вчера служители на РУ Рила са задържали 65-годишен софиянец за отправена заплаха за убийство спрямо длъжностно лице – кмета на с. Мурсалево. Задържаният е бил в явно нетрезво състояние. По случая е започнато бързо полицейско производство, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в РУ Дупница е започнато досъдебно производство за управление на МПС с регистрационни табели, издадени за друго превозно средство 50-годишен мъж от Сапарева баня е управлявал джип „Мицубиши“ с табели, издадени на л.а. „Ситроен“.

Вчера в РУ Бобов дол е започнато досъдебно производство за притежание на наркотично вещество. При проверка полицаи са открили у 17-годишен младеж опаковка марихуана, видът на наркотичното вещество е установен с полеви наркотест. За случая е уведомен дежурен прокурор.

Вчера в РУ Дупница е заявено повреждане на 2 автомобилни гуми на л.а. „Тойота“, по случая е започнато досъдебно производство.