Две бързи полицейски производства са започнати вчера в РУ Рила за управление на МПС след употреба на наркотични вещества. Единият водач е 25-годишен, от Перник е, управлявал е л.а. „Мерцедес“, той е задържан с полицейска заповед за 24 часа. Другият водач е на 26 години, управлявал е л.а. „Ауди“, той е от Благоевград. Задържан е с полицейска заповед за 24 часа. Тестовете са направени с техническо средство. Уведомен е дежурен прокурор за случаите.

Бързо полицейско производство е започнато вчера в РУ Дупница срещу водач на л.а. „Сеат“, управлявал след употреба на наркотични вещества. Водачът е на 26 години, от София е. Тестът е направен с техническо средство. Водачът е отказал да му бъде взета кръв за анализ, уведомен е дежурен прокурор.

7 пожара са гасили екипи на РСПБЗН вчера в Кюстендилска област, единият от тях е нанесъл щети. В имот в с. Жиленци са изгорели 3 леки автомобила, спасени от опожаряване са 2 сгради. Причините за този пожар изяснява РУ Кюстендил, започнато е досъдебно производство.