53-годишен мъж е пострадал по време на извършване на ремонтна дейност на покрив на църква в с. Багренци, настанен е в кюстендилската болница, без опасност за живота е. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил.

85-годишна жена от Дупница е със счупена ръка, след нанесен й побой от неин съсед. Тя е настанена в дупнишка болница без опасност за живота. Нападателят – 35-годишен мъж, е настанен за лечение в психиатрично отделение на болницата в града. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Бързо полицейско производство е започнато в РУ Кюстендил срещу 53-годишен водач на л.а. „Мерцедес“ за управление на МПС с регистрационни табели, издадени за друго превозно средство. Пътните полицаи са извършили проверката по ул. „Дондуков“ в града.

Снощи екипи на РДПБЗН – Кюстендил, са извършили проверка по постъпил сигнал за нарушен достъп до 5 села – Николичевци, Вратца, Преколница и Церовица, обследването на пътя между селата Бобешино – Срешнево, е извършено днес. Екипите са установили нарушена пътна настилка, но достъпът до посочените райони е възможен, няма бедстващи хора.