Читалище „Пробуда 1961“ гр. Кюстендил обявява ежегодния си конкурс „Моята Коледа - 2023“, който се провежда за осемнадесета поредна година и се дели на четири направления – картина, картичка, сурвачка и сувенир.

Целта на конкурса е да стимулира въображението на участниците и да насърчи развитието на творческите им умения.

Участие могат да вземат деца и ученици на възраст от 5 до 14 години, разделени в четири групи - І -ва група: Детски градини; ІІ -ра група: 1 - 2 клас; ІII -та група: 3 - 4 клас и ІV -та група: 5 - 7 клас.

Творбите могат да бъдат изпратени по пощата или да бъдат донесени на място в читалище „Пробуда 1961“ гр. Кюстендил, ул. Тинтява № 12.

снимка: архив

Краен срок: 15 декември 2023 г. Произведенията трябва да бъдат придружени с информация за автора: три имена, навършени години, детско/учебно заведение, клас и телефон за контакт.

Резултатите ще бъдат обявени в залата на читалището на 21.12.2023 г. в 13:30 ч., както и на интернет страницата на читалище "Пробуда 1961"- https://probudakn.org, а участниците извън гр. Кюстендил ще получат дипломите си по пощата. 

Всички творби ще бъдат подредени в изложба и ще останат на разположение на жителите и гостите на града до края на месец януари 2024 г.