платена публикация

„Всички кандидати за общински съветници и за кметове на малки населени от нашата листа представиха удостоверение за чисто съдебно минало и удостоверение от Националната агенция за приходите и от Местни данъци и такси, че не дължат каквито и да било суми на държавата или на общините. Това са хората, които са декларирали, още при заявяване на тяхното участие в местните избори, че нямат петна в личната си и професионална биография и нямат никакви задължения“. 

Това обяви кандидатът за кмет Петър Паунов и се обърна към гражданите на община Кюстендил:

 „Характерно единствено за Листата на кюстендилци, е че първият и последният кандидат са с абсолютно еднакви шансове, тъй като при нас окончателното подреждане на листата е според събраното доверие от нашите съграждани. За това изцяло ще бъде уважен вашият вот, уважаеми съграждани, и се надявам тези прекрасни хора да бъдат подкрепени, за да продължим съвместната си работа“.

Паунов представи две от новите лица в листата.

„До мен стоят двама изключителни професионалисти в своята област. Това са госпожа Миглена Николова, която заяви готовност да се включи като финансист със своите компетенции в тази област и да бъде полезна на обществеността. И познатият на всички кюстендилци футболист Даниел Младенов, който се включва в листата, с огромното си желание да предаде знание и опит в сферата на спорта на всички кюстендилски деца и младежи“. 

Очакваме въпросите Ви по всички теми:

На лично съобщение във Фейсбук и Инстаграм страницата „Петър Паунов За Кюстендил 2023“, може да задавате въпроси по теми, които Ви вълнуват. Всеки вторник и петък ще отговорим на постъпилите въпроси, онлайн на Фейсбук страницата „Петър Паунов За Кюстендил 2023“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!