Навигация

Това лято, Promedica24 реши да обиколи някои от най-големите градове в България, за да се срещне лично с всеки, който се интересува от легална, доходоносна и уважавана работа като болногледач в Германия.

На 12.09 представители на фирмата ще бъдат в Кюстендил (срещу Пощата) на специално обособен кът с палатка на Promedica24 и ще отговорят на всички Ваши въпроси.

С повече от 24 000 служители и 29 000 клиента, Promedica24 е най-голямата фирма, предлагаща домашни грижи в Европа. Вече 13 години компанията определя стандартите в бранша и благодарение на доверието на клиентите и служителите си, разполага с най-голямата база данни от оферти. Promedica24 намира оферти на своите служители, организира и заплаща пътуването, престоя и храната на своите служители, БЕЗ НИКАКВИ КОМИСИОННИ.

ОТ ТАЗИ ГОДИНА PROMEDICA24 ОРГАНИЗИРА НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ, за всеки желаещ да работи като болногледач в Германия, но нямащ познания по немски език.

Фирмата има 3 офиса в България – София(ул. Позитано 7, ет. 2, офис 7), Бургас(ул. Конт Андрованти 15), Варна(ул. Русе 15), но за всички, които нямат възможност - НАШИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ЩЕ ПОСЕТЯТ И ВАШИЯ ГРАД!

На специално обособения кът с палатка на Promedica24, нашите служители ще Ви обяснят какви са изискванията за работа като болногледач в Германия, какви са привилегиите и възнагражденията, както и какви са възможностите за БЕЗПЛАТЕН КУРС ПО НЕМСКИ ЕЗИК!

Очаквайте ни между 10:00 и 18:00 в централните части на:

12.09 – Кюстендил – срещу Пощата

13.09 – Благоевград – срещу МОЛ Largo

Повече информация: https://www.promedica24.bg/?utm_source=bus_tour&utm_medium=kyustendil

Вижте също ...

Търсене

Кюстендил Инфо - новинарски сайт, проект на Студио Видеограф