20-годишен дупничанин е установен вчера от пътни полицаи да управлява л.а.“Сеат“ след употреба на наркотично вещество. В автомобила му е открита опаковка с марихуана. При последвалите процесуално-следствени действия в дома му в Дупница местни криминалисти открили и иззели 60.65 г марихуана, видът на наркотичното вещество е установен с полеви наркотест. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор. 20-годишният мъж е задържан за 24 ч в ареста на РУ Дупница.

29-годишен водач на л.а. БМВ е установен снощи от дупнишки полицаи, той е управлявал след употреба на наркотични вещества. Проверката е извършена на ул. „Орлинска“ в града с техническо средство. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера пътни полицаи от Дупница при проверка на л.а. Смарт, управляван от 28-годишен гръцки гражданин, установили, че на автомобила са монтирани регистрационни табели, издадени за друго МПС. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в РУ Рила е заявено повреждане на чужда собственост – счупено е задно панорамно стъкло на л.а. БМВ, паркиран в гр. Кочериново. Местопроизшествието е обслужено от дежурна полицейска група, започнато е досъдебно производство.