Снежанка Траянска е водач на листата с кандидат народни представители за предстоящите извънредни парламентарни избори.

"Както винаги ще водим положителна кампания без нападки. Ще бъде борба за идеи, политики, които ще отстояваме в бъдещето народно събрание." заяви Траянска.

На второ място в листата е Катя Димитрова от Дупница, която е бивш областен управител и настоящ общински координатор на партията за Дупница. Трети е Милен Георгиев, който е общински съветник в ОБС Кюстендил, земеделски производител и общински координатор на ИТН за Кюстендил.

"Разчитаме на избирателите, които сме имали до момента, на твърдия ни електорат, както и на други, които са премислили." допълни водачът на листата Снежанка Траянска.

Понеже напоследък "промяна" стана порочна дума и аз избягвам да я използвам, за това искам да има нормалност в разговорите в Народното събрание. Да може да се води диалог. В моят съзнателен живот съм се убедила, че с диалог, дискусии и отстояване на позиции можеш да убедиш опонента си, че твоята позиция е правилна, с аргументи разбира се и да се стигне до положително гласуване." коментира още Снежанка Траянска.

На четвърто място в листата е Венцислав Кодузов. Пети в листата е общинският координатор на партия "Има такъв народ" за Сапарева баня - инж. Димитър Джоргов. На шесто място в листата е инж. Румен Златковски, който е настоящ съветник в Общински съвет Кюстендил. На седмо място е криминалният психолог Снежана Бозева, а осмо място заема юристът Христина Мицкова.