платена публикация

„На 24.10. 2023г. Ви очакваме пред Театъра, за да се включим заедно в инициативата - За чист и Зелен Кюстендил. 

Подготвили сме стотици награди за малки и големи. Всеки, който донесе една празна пластмасова бутилка ще бъде част от наградените. 

Наред с прекрасните деца на Кюстендил- Александра Борисова, Василия Петрова, Симона Петрова- Мона и формация „Фолк Арт“ ще бъдат и звездните рокаджии- Б.Т.Р., Дони, Звезди и Иван Лечев.“, сподели Петър Паунов кандидат за кмет на община Кюстендил. 

„Само 5 учебни дни след началото на инициативата „Часът на класния да бъде гласът на природата“ и събирането на пластмасовите бутилки, ние вече събрахме почти 10 кубика.

10 кубика пластмаса никога повече няма да отидат в река Струма и това не е глас в пустиня и еднократно събитие. В момента ние вдигаме нивото, защото в идния вторник очакваме всички кюстендилски деца. Децата нямат търпение да подкрепят природата, ако при нас възрастните това се случва по- трудно при тях се получава много естествено. 

Очакваме Ви във вторник на едни модерен хепънинг – да дадем алтернатива на пластмасата. Защото имаше такива въпроси: стимулираме ли децата да пият повече минерална вода, в еднократни бутилки, за да пълнят кошовете, които са в училищния двор.- Не разбира се. 

Всички деца, които присъстват ще могат да получат една алтернатива- Бутилки за многократна употреба, част от които имат и филтър за пречистване на водата. И всички деца, които спортуват, танцуват, които активно се занимават с движения, използват водата неминуемо в своя живот, а и всички, които носят вода в раниците си вместо да имат 300 пластмасови бутилки , които да остават в природата ще могат да получат една многократна бутилка. За това, разбира се ще трябва да се потрудят, ще има условия.

Инициативите за зелен Кюстендил и чист Кюстендил се надграждат и продължаваме, подкрепени от нашите приятели, прекрасни кюстендилски и национални лица. Заедно можем да се справим с еконелогичните идеи, с които нашият свят сякаш свиква.

Аз вярвам, че Кюстендил не е малък град и може да даде глас и да покаже на България как се прави. Моята мечта е тази екологична инициатива да стане общобългарска, за това започваме от Кюстендил, тъй като в нашия град се получава и ето вече имаме резултати.“, сподели Евгени Серафимов, кандидат за общински съветник от Местна коалиция ГЕРБ.

„Уважаеми родители и деца, на тези, които отговорят на въпросите във викторината ще подарим пречиствателни устройства за домашна употреба, които може да монтирате на вашите чешми. Чистата вода, живата вода е един от символите на Кюстендил.“, каза Петър Паунов. 

На място ще бъдат кандидатът за кмет Петър Паунов и всички кандидати за общински съветници. Всеки ще може да се срещне с тях, да сподели своите идеи и да получи отговор на всички въпроси.

Купуването и продаването на гласове в престъпление!