платена публикация

ПП „Има такъв народ“ – Кюстендил откри предизборната си кампания с питка и мед, наздравица с пенливо шампанско и пожелания за още по-добри резултати на предстоящите местните избори на 29 октомври.

Водачът на листата Милен Георгиев обяви, че нагласата с която тръгват към предстоящият вот е да водят положителна кампанията.

“В листата са хора които са с нас от самото начало. Те са с различни професии, специалист в почти всички сфери на обществено политическия живот. За приоритетите мога да кажа, че в Община Кюстендил няма сфера в която да няма какво да се направи. Конкретно за общината за нас е важно да се развива земеделието и то в световна величина, както някога сме били овощната градина на България, така да бъдем и за в бъдеще. Следващото нещо, с което още от вековете Кюстендил е известен е минералната вода и балнеотуризма. Нещо, което много други кандидати са го заявявали, но в последствие няма нищо в тази посока мащабно направено. Имаме един продаден хотел, който можеше да има по-друга, по-добра съдба. Трима от листата сме учили балнеология, така че знаем какво трябва да се направи“, обяви Милен Георгиев.

Областният координатор на партията за Кюстендил, Снежанка Траянска обясни причината да не издигнат кандидат за кмет на община Кюстендил.

„Ние сме реалисти. Това, което ще направим в бъдеще като част от Общинския съвет е да бъдем градивни. Ще даваме предложения и ще даваме гласност на дадените предложения, за да може останалите общински съветници да нямат очи да не ги гласуват. И в същото време, така правим и в парламента, ще даваме гласност на това, което се случва в Общинския съвет Кюстендил.“, каза  областният координатор на ИТН, Снежанка Траянска.

Мариана Александрова е кандидатът за кмет на село Коняво. Тя се кандидатира за трети път, след като вече е изпълнила един мандат в периода 2007 - 2011. Според нея най-важния приоритет е канализацията и водоснабдяването.

„12 години чаках да се случи някои неща и понеже говорехме за приоритети – най-големият ми приоритет за мен лично и за много хора от селото е канализацията и водоснабдяването. 12 години при готов проект, 3 години го правихме с много хора, с Община Кюстендил, с хора от София - инженер геодезисти не започна да се прави. По настояване на много хора от селото реших да се кандидатирам, за да продължим тази дейност. За да може водата, която Коняво я има и я дава на Копиловци, на Кюстендил, и останалата част от трите водоизточника тече в реката, да я ползват хората, а не да тече в земята, защото тръбите са от 1938 г. Това е най-важното, което искам да направя за Коняво. За това се съгласих. Ще работя с хората от селото и това, което винаги съм казвала, ще го повторя – всички заедно можем повече.“, заяви и кандидатът за кмет на село Коняво от ИТН – Марияна Александрова. “.

На откриването на предизборната кампания на ИТН- Кюстендил, присъстваха и кандидатите за кметове на Дупница и Сапарева баня – Катя Димитрова и Димитър Джоргов.

„С времето разбрахте, че ние изцяло сме различни от другите. Хората в нашата община и общини, ни познават като добри, прозрачни, идейни. Така че гласувайте за общински съветници на ИТН- Кюстендил, с номер 21, за да можем да работим заедно за тях. Ние сме едни от тях“, обяви още кандидатът за общински съветник и водач на листата на ИТН - Кюстендил, Милен Георгиев.

Вижте всички кандидатите за общински съветници от „Има такъв народ“ - Кюстендил.

 1. МИЛЕН АТАНАСОВ ГЕОРГИЕВ - предприемач
 2. БОГОМИЛ СЛАВЧЕВ СЛАВОВ - специалист здравни грижи
 3. ЛЮБЧО ДРАГАНОВ ВЪРБИЧКИ - адвокат
 4. РУМЕН ЛЮБЕНОВ ЗЛАТКОВСКИ - инженер икономист, предприемач
 5. МАРИО ИВАНОВ ЯНЕВ - инженер механик
 6. ОЛЯ КРАСИМИРОВА ТОШЕВА - Специалист по здравни грижи и земеделски стопанин
 7. МАРИЯНА ДИМИТРОВА АЛЕКСАНДРОВА - публична администрация
 8. КИРИЛ ЛЮБОМИРОВ КРЪСТЕВ - агроном
 9. ВАСИЛЕН ЙОРДАНОВ КРУМОВ - главен готвач
 10. ВАСИЛ СТОЙКОВ СТОЯНОВ - писател, радио водещ
 11. МИТКО ВАЛЕНТИНОВ ТЕРЗИЙСКИ - охранителен бизнес
 12. ДЕНИСЛАВА ДРАГОМИРОВА КРУМОВА - сектор туризъм
 13. КРАСИМИР СТОЯНОВ ВАСИЛЕВ - строителен предприемач
 14. СТАНИМИР АТАНАСОВ ГЕРГОВ - ИТ специалист

Купуването и продаването на гласове е престъпление!