Завършва поредната предизборна кампания. Тя не предизвика особен интерес в българските граждани. Този път няма новопоявили се „спасители“. Онези, които преди година се обявиха за такива, се провалиха в управлението и бяха наречени „шарлатани“ дори от човека, под чието крило се появиха. А от „новите“ формации надничат стари и до болка познати лица.

 

Хората не се вълнуваха от кампанията, защото имат по-важни проблеми. Икономическата криза продължава да се задълбочава, инфлацията расте и доходите на българите се стопяват. Усеща се при всяко влизане в магазина или плащане на битовите сметки. Основни стоки, които преди две години бяха нещо напълно достъпно, сега са лукс, който вече много българи не могат да си позволят.

Днес хората са по-бедни, отколкото преди 2 години, в края на управлението на ГЕРБ. Това е изключително тревожно. Стремежът да се „изчегърта“ ГЕРБ доведе единствено до обедняването на българите. Това донесе „промяната“ - повече дългове, по-слаба икономика и несигурност за бъдещето.

Но аз вярвам, че все още можем да излезем от хаоса и кризата. България може да се върне на пътя на развитието и стабилността. Времето за експерименти със съдбата на хората трябва да свърши!

Решението е ясно - категорична подкрепа за ГЕРБ-СДС, която да позволи излъчване на стабилно правителство, подкрепено от ясно парламентарно мнозинство.

Това сега е единственият инструмент за постигане на стабилност и развитие, от които България толкова много се нуждае. Доказали сме, че можем да се справяме с кризите и че имаме подготвени експерти, които да предложат верните решения във всяка проблемна област. И ще го направим! Защото българските граждани имат правото да живеят нормално и достойно!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!