Пред паметника на легендарния войвода Тодор Александров в центъра на Кюстендил, в навечерието на 128 годишнината от създаването на ВМРО официално бе открита предизборната кампания в 10-МИР Кюстендил.

Специално за събитието пристигнаха кандидатите за президент и вицепрезидент доц. д-р Милен Михов и Мария Цветкова. Бяха поднесени венци и цветя в чест на годишнината и бе припомнена на присъстващите славната история на Организацията ,пътя извървян през годините както и целите,някой от които актуални и сега.

"Ние не идваме от някъде, нито пък сме тук за малко. ВМРО е стара организация. Самия аз членувам в нея от 27 години. ВМРО е израснала от народа и сме преминали през много стъпала. ВМРО е български проект, който следва традициите, нашите интереси и това, което нашите деди са ни завещали." каза кандидата за президент доц. д-р Милен Михов.

По думите му в тези тежки времена, в които се намираме, българската политика се нуждае от организация като ВМРО, която да отстоява семейните традиции и ценности и да брани интереса на България и всички българи, където и да се намират по света.

"Всички отговори се крият в мотото на кампанията - Браним България! Ние следваме думите - ВМРО е кауза, ВМРО е вяра, ВМРО е битка! Нашата кауза е България, ние винаги сме я защитавали и ще продължаваме да го правим. За нас най-важна е идеологията да съхраним своята идентичност, корен, език, култура, история, каузата Македония и традиционните християнски ценности - семейство от майка, баща и деца. Според нашия морал майката трябва да е жена, а бащата мъж. Това ни отличава от другите кандидат президентски двойки" допълни кандидатът за вицепрезидент Мария Цветкова.

 

БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ И ГЛАСУВАЙТЕ НА 14 НОЕМВРИ С №21 НА МАШИНАТА И В БЮЛЕТИНАТА, призова още водача на листата за 10- МИР Кюстендил, Георги Петров!

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!