На 11.10.2021 коалиция „Продължаваме Промяната“ регистрира листата си за участие в изборите за Народно събрание на 14 ноември 2021 г. в град Кюстендил.

Критериите, по които са избрани кандидатите в листите на „Продължаваме Промяната“ са да са добри професионалисти, доказали се в своята област, да са почтени и да не са членували в повече от една партия. Отивайки в парламента от тях се очаква да допринесат за развитието на населеното място, от което са избрани, да останат близо до хората в региона и да предлагат конкретни решения за техните проблеми.

„Избрахме за листите хора, които имат своята кариера извън политиката и могат да се върнат към нея по всяко време. Така те не са зависими от политическия процес и от това да са в парламента, защото си имат добра кариера извън него. Това прави и много по-трудно ние или някой друг да им каже какво да правят. Страната е готова да влязат добри специалисти по области, по сектори, които знаят какви са проблемите и имат смелостта да ги назоват, заедно с подходящите решения. Ние не събираме професионални партийци, а групи от съмишленици“, каза съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ Асен Василев.

 
Водач на листата във гр. Кюстендил е Георги Стамов. Той работи за международна компания, една от водещите на глобално ниво в информационните технологии и цифрови трансформации. В българското подразделение на фирмата той е ръководител на екип от САП консултанти в сферата на отчети и анализи. В листата има доктор, инженер и мениджър.

Списък на хората в листата с техните професии.

1. Георги Николаев Стамов - Ръководител екип софтуерни технологии;

2. Николай Георгиев Стоянов – Лекар;

3. Александър Ангелов Петров – Инженер;

4. Васил Иванов Иванчев – Мениджър проекти;